Länkar till biljettköp

Biljettförsäljning till vårens konserter inställd.

OBS! Köpt biljett återlöses ej. En avbeställningsförsäkring kan dock tecknas vid beställning av biljetter via Nortic.

Vid problem med bokning av biljetter ber vi Er kontakta Nortic som sköter biljettsystemet, tel 0455-619 700.

Om Du köper till medlemspris är det viktigt att visa upp medlemskortet vid entrén. Har Du köpt medlemskortet också på nätet eller i Kulturhuset i Vallentuna kan Du hämta ut det i kassan mot uppvisande av kvitto.


Om biljetter till våra konserter

Vi önskar att samtliga besökare har en förköpt biljett med en numrerad plats när de kommer till Vallentuna Teater. På sikt kommer vi inte att ha någon kassa och då går det inte att köpa biljetter vid entrén.

Eventuellt kvarvarande biljetter kan köpas i entrén 1 timme före konserten.

Vad är anledningen?

Orsakerna till ändringen är främst är att väldigt många har efterfrågat numrerade platser. Med ett kontinuerligt ökande antal besökare, vilket självklart är mycket glädjande, har det börjat bli allt svårare att hinna med alla åtaganden för den ganska lilla grupp som administrerar och sköter varje konsert. 

Detta kommer att förenkla för såväl oss som publiken och allt kommer att gå mycket smidigare. Vi kommer också att undvika att för många släpps in vid populära konserter och köbildning i korridoren.

Köpa biljetter

Biljettförsäljning sker via Nortic som också varit vår partner sedan flera år. Behöver du hjälp med att boka biljetter med hjälp av dator, be någon bekant om hjälp.

Biljetter kan också köpas över disk på Vallentuna Bibliotek som har hjälpsam personal. Betalning sker med kontokort.

Om man köper biljett till fullpris eller medlemspris så ingår en numrerad sittplats i priset.

Frikortsinnehavare och ungdomar behöver köpa en platsbiljett för varje konsert. Priset per konsert är 10 Kr. Det går bra att köpa för samtliga konserter vid terminens start. Lägg alla platsbiljetter för de konserter ni vill besöka i varukorgen innan ni checkar ut och betalar.

Det går inte att avboka en betald biljett. Om en bokad stol står tom vid konsertens början kan den inte tas i anspråk av någon annan.

Visa biljetter

Vi kontrollerar och skannar biljetterna vid entrén till Vallentuna Teater. De som har en biljett med reducerat pris (medlem/frikort) måste visa upp giltigt kort tillsammans med biljetten.

Medlemskort/Frikort

Köps enklast genom att betala in avgiften till JANOs PG konto 19 25 83–3.
Det går också att betala med Swish till Janos nr 123-494 71 72.
För våren 2020 är medlemsavgiften 200 Kr och avgiften för Frikort inklusive medlemsavgift 750 Kr.


Entré- och medlemsavgifter

Medlemskap

Medlemskap kan lösas i kassan eller genom att betala in beloppet till föreningens PlusGiro-konto 19 25 83–3. Medlemsavgift 200 Kr / halvår.

Frikort (kallades tidigare abonnemangsbiljett)

Ett frikort kan köpas för 550 Kr / halvår inkl. Moms vilket ger fri entré till terminens samtliga konserter. OBS medlemsavgift enligt ovan tillkommer, summa 750 Kr.
Från och med våren 2019 måste även frikortsinnehavare ha en platsbiljett till varje konsert.

Entré för medlemmar utan frikort

Medlemmar utan frikort har 25% rabatt på ordinare entré. Platsbiljett ingår i avgiften.

Entré för icke medlemmar

200–350 Kr / konsert inkl. Moms (beroende på artist). Platsbiljett ingår i avgiften.

OBS, vid specialarrangemang kan andra avgifter förekomma.​

Fri entré gäller i vissa fall

Musiklärare med elever i sällskap

Besökare under 20 år går alltid in gratis
 

JANO önskar att många löser frikort av två skäl – att få en stampublik och att tidigt få in pengar till kassan.

Om man går på flera konserter så lönar sig frikortet. När man ändå har betalat så kan man ju titta in utan extra kostnad och kanske hitta någon musik genre som man inte tidigare känt till.

Medlemmar i Jano erhåller 25% rabatt på ordinare entré. Som medlem får man klubbtidningen PiJano samt ibland annan information hemsänd.

Alla JANOs inkomster går till musikergager, tidningen, administration, pianostämningar samt en liten del till övriga kostnader. Inga arvoden betalas till klubbens styrelse eller andra funktionärer.

En av fördelarna med att vara medlem i JANO är givetvis rabatten på entréavgiften samt förstås att få tidningen PiJano hem i brevlådan.

Som JANO-medlem får du rabatt när du besöker andra SJR-anslutna klubbar i Stockholmsområdet – det finns ett tiotal. Medlemmar i andra jazzklubbar erhåller 50 Kr rabatt på entréavgiften till Jano:s evenemang.

Tack alla ni som stödjer den levande musiken!