25:e februari

LaGaylia Soul Unit

LaGaylia Foto: Fredrik Sandberg


Äntligen tillbaka hos Jano!

LaGaylia Frazier gästade Jano med en succékonsert i januari 2014 som avslutades med stående ovationer!

Hon föddes i Florida, USA och flyttade till Sverige 2001. Med sin kraftfulla röst, musikaliska bredd och otroliga scennärvaro har hon blivit en av våra mest uppskattade artister. Hon har hunnit med både stora turnéer, melodifestivaler och att vara Robert Wells återkommande stjärna i Rhapsody in Rock.

LaGaylia besitter en speciell förmåga att äga flera genrer. Vare sig det handlar om soul, disco, pop eller jazz är LaGaylia en sångerska i absolut toppklass.

Efter 2 års turnerande på stora scener och arenor, bl. a med Håkan Hellström i Sverige, Norge, Tyskland och i New York och som populär jurymedlem i TV4’s ”Talang” i två säsonger (säsong 2 sänds jan t.o.m. mars 2018) längtar nu LaGaylia tillbaka till den mer intima klubbscenen med sitt Soul Unit Band.

Hennes hjärteprojekt, LaGaylia Soul Unit, bildades 2009 med musikerna Micke Haglund, keyboards, Chris Ek, bas och Magnus Höglund på trummor. Bandet är intakt med nytillskottet Pelle Holmberg på gitarr. Anneli Axelsson håller ställningarna i kören. Den här kvällen spelar dock Carl Flemsten på keyboard och Johan Granström på bas.

Kom i tid och missa inte tillfället att uppleva en våra allra bästa liveartister!

Martin Åklint spelar piano i Café Traversen från kl 17.30.

Kjell Lövbom